AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Consultancy

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Actief in de flexibele schil van uw organisatie

U (h)erkent, als architect, bouwbedrijf, project bureau, overheid of interieur architect dat akoestiek een belangrijk onderdeel is binnen veel projecten. Echter de expertise heeft u niet altijd in eigen huis. AcoustiNorm opereert dan graag als flexibele partner binnen uw organisatie. Dus wel de lusten maar niet de lasten. U kunt ons voor elk project raadplegen alsof we een onderdeel van uw organisatie zijn. Van beoordeling of samenstellen PVE, het beoordelen van een bestek tot geluidsmetingen en onderzoeken, rapportages en implementatie van oplossingen. Voor u de zekerheid van een tevreden klant en de garantie dat het advies altijd een optimaal resultaat nastreeft conform de gestelde normen en eisen. Een garantie voor zekerheid!

We kunnen op 2 manieren actief zijn voor uw organisatie: Op projectbasis. We spreken dan vooraf een vast tarief af voor de diverse diensten of via ons Consultancy abonnement. U betaald dan een vast bedrag per periode waarvoor wij enerzijds afgesproken werkzaamheden voor u verrichten en anderzijds profiteert u van speciale (uur)tarieven, kortingen op metingen en rapportages.

FlexiNorm Consult, een abonnement op zekerheid

Voor wie werken wij

Aannemer of- bouwbedrijven, project ontwikkelaars, architecten, interieur designers, overheden of bouwadvies bureaus de garantie voor een tevreden klant en optimaal opgeleverd project!

Advies? Neem contact op

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC*NSF, ARBO of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat wat wij leveren hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.

Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of ga naar contact.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

The International School of The Hague
Gemeente Veenendaal
Q-Music
De Digitale B.V.
Ruitech
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
4Vision
Gemeente Rhenen
Perspectief
Sunshower

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De Ultieme Gids naar een Rustige Werkomgeving

E-book downloaden
© 2021 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm