AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

PVE of bestek

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

PVE (Pakket van Eisen)

Als gebruiker of opdrachtgever stelt u eisen aan een gebouw of ruimte. Dit bepaalt u op voorhand (voor aanbesteding van een project) in het PVE (Pakket van Eisen). Het PVE is voor de aannemer of het projectbureau de leidraad tot realisatie van de ruimtes en uw referentiepunt of een gebouw of ruimte wel voldoet aan de (door u) gestelde eisen en normen. Een PVE wordt opgesteld op basis van het gebruik van de ruimte in combinatie met de normen en eisen welke hieraan gesteld worden. AcoustiNorm kan in samenspraak met u het PVE ten aanzien van ruimteakoestiek samenstellen of een PVE beoordelen of dit voldoet aan de normen.

Om misverstanden te voorkomen of verkeerde producten geoffreerd te krijgen, kunnen in het PVE ook specifieke eisen aan toe te passen producten omschreven worden. Bijvoorbeeld niet alleen het omschrijven van een akoestisch scherm maar ook waar een akoestisch scherm aan moet voldoen, geteste waarde, Soundblocker, e.d.

Neem contact op

Het bestek

In het bestek is omschreven welke materialen waar in het bouwproces toegepast worden. Beoordeling van het bestek ten aanzien van toe te passen materialen kan op voorhand problemen achteraf voorkomen. Kloppen bijvoorbeeld de NRC- of α-waardes van de materialen wel om de gestelde eisen in het PVE te behalen? En wat kunnen de gevolgen zijn indien de in het bestek omschreven producten niet voldoen maar toch toegepast worden?

Waardevolle informatie vooraf welke achteraf veel kosten en problemen kan voorkomen.

Vrijblijvend advies

Bel 088 – 88 33 321 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm