Akoestisch adviseur

Akoestisch adviseur

Van meting en advies tot productie en montage

Vrijblijvend advies?

Vraag het onze adviseurs: 088 – 883 3321

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
symbol

Akoestisch adviseur

U kunt ons als akoestisch adviseur inschakelen voor het beoordelen van een PVE of bestek, het uitvoeren van kortdurende en langdurige akoestische metingen en voor het laten maken van een akoestisch rapport. Ook voor het leveren van akoestische producten bent u bij ons aan het juiste adres.

Akoestische metingen

Akoestische metingen

Goede akoestiek is vandaag de dag zeer belangrijk in leef- en werkomgevingen. Door het laten uitvoeren van een akoestische meting weet u of u voldoet aan alle normen en eisen. Wet- en regelgeving zorgen ervoor dat panden moeten voldoen aan allerlei akoestische eisen. Door onze jarenlange werkervaring en achtergrond in ruimteakoestiek zijn wij een gevestigde naam in de markt. Wij zijn o.a. actief voor architecten, bouwbedrijven/bouwadviseurs, interieurarchitecten, gemeenten en overheden, het onderwijs en sportaccommodaties.

Akoestisch adviseur

Akoestisch adviseur

Neem een goede akoestisch adviseur in de armen. Ons onderscheidend vermogen ligt in de mogelijkheid om een totaaloplossing aan te bieden. Wij begeleiden of beoordelen plannen vanaf schets tot oplevering, voeren berekeningen uit of stellen rapportages samen en leveren de akoestische oplossingen. Er wordt niet alleen naar de akoestiek gekeken, maar er wordt ook gekeken naar duurzaamheid, veiligheid en andere technische aspecten. Op deze manier heeft u de zekerheid dat een project voldoet aan alle normen en eisen.

Akoestische producten

Akoestische producten

Ruimteakoestiek bepaalt hoe mensen zich gedragen in een ruimte, bepaalt het comfort, maar belangrijker nog: heeft een grote invloed op de gezondheid van medewerkers en bezoekers. Het belang hiervan wordt helaas nog vaak onderschat. Maar ook de juridische gevolgen voor de werkgever of exploitant van een ruimte, indien er blijvende gezondheidsschade ontstaat bij gebruikers of werknemers als niet aan de norm is voldaan, is vaak nog onbekend. Voorkom problemen en investeer in een goede akoestische oplossing.

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm