AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Akoestische oplossingen

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Akoestische oplossingen

Geluid is een belangrijk en sterk onderschat aspect wat bijdraagt aan een gezond binnenmilieu. Wij kunnen u adviseren, maar kunnen ook ingezet worden om uw project te begeleiden en uit te voeren. Daarnaast leveren wij diverse producten, zoals akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen. Wij zijn actief voor gemeenten en overheden, onderwijs, sport, bouwadviesbureaus, architecten, bouwbedrijven en eindklanten.

Akoestische plafondpanelen

Plafondpanelen zijn een prachtige oplossing om op een efficiënte manier geluidsoverlast op de werkvloer terug te dringen. Deze plafondpanelen worden vaak verlaagd opgehangen zodat ze op vrijwel ieder plafond aan te brengen zijn. Naast de praktische toepassing hebben plafondpanelen ook invloed op de uitstraling van het kantoor. Eigenlijk is niets te gek. Deze panelen zijn in diverse maten, diktes en kleuren te leveren.

Akoestische plafondpanelen

Akoestische wandpanelen

Wandpanelen worden vaak als aanvulling of als alternatief gebruikt om geluidsoverlast te reduceren. Deze panelen zijn speciaal aangepast op uw eisen/omgeving, zodat ze zo efficiënt mogelijk presteren. Het is zelfs mogelijk om aangeleverde foto’s af te drukken, zodat ze een ware eyecatcher worden in uw werk-/leefomgeving.

Akoestische wandpanelen

Overige oplossingen

Naast het plaatsen van geluidsabsorberende panelen kunt u ook aan alternatieve oplossingen denken. Door te compartimenteren kan een ruimte worden opgedeeld in meerdere, functionele ruimtes.

Stille ruimte
Door het creëren van een stilteruimte geeft u medewerkers een mogelijkheid om zich even terug te trekken als zij zich moeten buigen over complexe vraagstukken en taken. De medewerkerstevredenheid zal hierdoor omhoog gaan. Men kan zich concentreren en dat voorkomt onnodige afleiding en frustratie.

Vergaderruimte
Een vergaderruimte is een schitterende plek om met het team te overleggen, maar om bijvoorbeeld ook Skype-videogesprekken te voeren.

Advies? Neem contact op

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm