AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Juridische aansprakelijkheid werkgever

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol
Bekijk alle blogs

In Nederland kennen we ten aanzien van geluid en akoestiek wel normen maar is er (nog) geen wetgeving. Dit betekent dat de norm (soms om budgettaire redenen) niet gehaald wordt of dat akoestische voorzieningen soms zelfs uit het bestek of plan verdwijnen.

Echter, indien een werknemer of gebruiker van een ruimte blijvende gezondheidsschade oploopt in een (werk)ruimte die niet aan de norm voldoet, is de exploitant of werkgever wel degelijk juridisch aansprakelijk voor de gevolgschade van de werknemer. Een reden waarom momenteel veel bedrijven en onderwijsinstellingen de akoestische status van ruimtes tegen het licht houden en daar waar nodig aanpassen.

AcoustiNorm kan daarbij ook voor u als partner opereren. Van het opstellen van een PVE, beoordelen PVE of bestek en inventariseren van de situatie op locatie tot het uitvoeren van geluidsonderzoeken/metingen, maken van rapportages, geven van advies en leveren en monteren van de juiste oplossingen.

Bekijk alle blogs

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief
Sunshower

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2021 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm