AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Cases

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Om u een inzicht te geven in onze werkwijze, producten en geleverd werk hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet. Wij hebben projecten mogen opleveren voor o.a. Q-Music, WP Haton, De Digitale B.V., villa in Oestgeest en Sintermeerten College.

Q

Q-Music

Q-Music Amsterdam

Wij hebben het hoofdkantoor van Q-Music Amsterdam akoestisch mogen optimaliseren. Zowel de begane grond als de bovenverdieping zijn goed aangepakt. Het domein van onder andere Mattie en Marieke had last van een storende nagalm in de grote open kantoortuin en kantineverdieping.

Bekijk deze case

Q-Music hoofdkantoor
Q-Music Acoustic Art
W

WP Haton

WP Haton Panningen

Een oud fabrieksgedeelte moest worden omgetoverd tot een moderne kantoortuin. Verwachtte problemen waren een te lange nagalm en een storende geluidsoverdracht tussen collega’s. De opdracht: zo onzichtbaar mogelijk een comfortabele en rustigere werkomgeving realiseren.

Bekijk deze case

WP Haton Panningen
WP Haton naadloos systeemplafond
D

De Digitale B.V.

De Digitale B.V. Zaltbommel

De Digitale B.V. is een snelgroeiend kantoor. De diverse kantoren/kantoortuinen en trainingsruimte zijn opgebouwd uit veelal harde materialen. Dit zorgde voor een lange nagalmtijd en een flutterecho. Benieuwd naar de oplossing en het resultaat? Klik op de knop hieronder.

Bekijk deze case

De Digitale B.V.
De Digitale B.V. vergaderruimte
V

Villa Oestgeest

Villa Oestgeest

In Oegstgeest hebben wij in samenwerking met een binnenhuisarchitect dit prachtige paneel mogen maken. Vanuit een ontwerpschets hebben wij de daadwerkelijke afmetingen/criteria verwerkt in een daadwerkelijk product. Het resultaat? Een 100% uniek akoestisch paneel.

.

Bekijk deze case

Design panelen Villa Oestgeest
Design panelen Villa Oestgeest
S

Sintermeerten College

Sintermeerten College

Tijdens een reguliere inspectie werd de school erop gewezen dat het geluidsniveau in de sportzalen te hoog was. Dit zou negatieve effecten kunnen hebben op de vakleerkrachten die er dagelijks moesten werken. Ter controle werd het gehoor van alle sportleerkrachten door de Arbo getest. Het bleek dat allen al een vorm van gehoorschade hadden opgelopen. Hoe we dit hebben opgelost? Klik op de knop hieronder.

Bekijk deze case

Akoestische metingen Sintmeerten College
Akoestische wandpanelen Sintmeerten College

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm