AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Gezonde werkplek

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

DE NIEUWE STANDAARD IN RUIMTE AKOESTIEK

U heeft de vakbeurs Facilitair bezocht en bent op zoek gegaan naar het geheim van een gezonde werkplek.

Akoestiek is een van de pijlers van een comfortabele en gezonde werkplek.  AcoustiNorm is hierin in alle opzichten uw partner. Van geluidsmetingen, advies en rapportages tot en met levering en montage van de juiste oplossingen op locatie.

Maar u heeft ons op de beurs ontmoet op de Reinasan stand. De reden? Samen met Reinasan realiseren we de nieuwe standaard in ruimte akoestiek. Onze akoestische oplossingen worden indien u dit wenst voorzien van een unieke Nano Raster Protectie.

Dit resulteert niet alleen in een makkelijk schoon te houden paneel met een langere levensduur en perfecte uitstraling (Easy to Clean) maar belangrijk zorgt ervoor dat onze panelen anti viraal en anti bacterieel zijn.. en blijven! Meetbaar resultaat voor minimaal 3 tot 5 jaar! Gegarandeerd!

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm