AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Quickscan

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

QuickScan laten uitvoeren?

Bij een QuickScan nemen we het project op basis van een tekening, informatie of bezoek op locatie door. We kijken, op basis van bijvoorbeeld een PVE of bestek, naar het te verwachten nagalmniveau, risicogebieden zoals reflectievlakken en indicatie geluidsverval. Dit alles weergegeven in een eenvoudig summier rapport. Dit dient als basis voor eventuele vervolgstappen. Denk hierbij aan metingen, een uitgebreid rapport of aanbieding voor passende oplossingen.

Een QuickScan is een betaalbare manier om problemen in een vroeg stadium in kaart te brengen en problemen achteraf te voorkomen.

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm