Bierbrouwerij

Bierbrouwerij

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Akoestiek bierbrouwerij

Een lekker biertje brouwen heeft een zekere charme. Prachtige machines, ambacht en sfeer komen samen in één ruimte. Helaas is dit vakgebied soms inherent aan geluidsoverlast. Er ontstaat een laag frequent probleem door o.a. de brouwketels, de leidingen van deze ketels en andere machines. Een laagfrequent probleem (< 125 Hz) herkent u misschien wel. Het is een zwaar en brommend geluid. Soms is dit geluid niet direct goed hoorbaar, maar wel altijd aanwezig. Het is aangetoond dat laagfrequent geluid voor diverse gezondheidsproblemen kan zorgen. Maar ook gasten en bezoekers van een bierbrouwerij kunnen voor overlast zorgen. Bij elkaar opgeteld kan dit al snel voor negatieve publiciteit zorgen.

Verbetering van de akoestiek

Wij kunnen de akoestiek verbeteren door plafondpanelen en/of wandpanelen te plaatsen. Hoeveel panelen er nodig zijn en waar deze panelen mogen komen wordt bepaald aan de hand van een akoestische meting en rapportage. Het investeren in goede akoestiek loont. Ook voor het personeel is goede akoestiek belangrijk. Het voorkomt stress en andere gezondheidsproblemen. De duurzaamheid van uw personeel verbetert. Voor een bierbrouwerij leveren wij o.a. prachtige akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen.

Ik wil meer weten

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm