Scheidingswand bureau

Scheidingswand bureau

Hoge kwaliteit scheidingswanden voor tussen en rondom bureaus

Vrijblijvend advies?

Vraag het onze adviseurs: 088 – 883 3321

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
symbol

Scheidingswand bureau

Hoge kwaliteit scheidingswanden voor tussen en rondom bureau’. AcoustiNorm, akoestische totaaloplossingen.

Scheidingswand bureau's

Privacy en rust

Rust en concentratie zijn op een werkplek natuurlijk de voornaamste voorwaarden om goed te functioneren. Zeker op plekken waar veel getelefoneerd wordt en in kantoortuinen. Spraak is namelijk afleidingsfactor nummer 1. Door plaatsing van akoestische afscheidingsschermen tussen bureaus wordt deze afleidingsfactor tot een minimum beperkt. Hierdoor verhoogt u het concentratievermogen van uw collega’s en onderaan de streep daarmee ook de effectiviteit van het bedrijf. Investeren in ruimteakoestiek loont.

Scheidingswand bureau's

Scheidingswand bureau

De schermen kunnen op, aan of tussen de bureaus gemonteerd worden. Het systeem wordt van een dubbelzijdig 60 mm aluminium frame gemaakt en voorzien van hoogwaardig geluidsabsorberend materiaal met een densiteit van 80kg/m3. De stof waarmee het geheel wordt afgewerkt kan bedrukt worden in elk wenselijk design of thema. Daarnaast zijn er diverse unikleuren beschikbaar. De scheidingswand voor het bureau is uitstekend toepasbaar in ruimtes met de meest uitlopende geluidsproblemen zoals kantoren, kantoortuinen en callcenters.

 

Bureau divider

Bureaudivider

Een scheidingswand kan worden ingezet als bureaudivider of roomdivider en voor variabele akoestische inrichtingen. Enkele eigenschappen zijn: onbrandbare vulling en afwerking, zeer hoge akoestische waarde (rapportage of certificaten beschikbaar), slijt en stootvast, akoestische waarde tot NRC 1.0 en compleet op maat te verkrijgen. Een bureaudivider is hierdoor de perfecte oplossing om het omgevingsgeluid terug te dringen. Wilt u weten welk type divider in uw ruimte past? Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm