Akoestisch rapport acoustinorm

AcoustiNorm

Akoestisch rapport laten maken

Wilt u een akoestisch rapport laten maken voor uw kantoor, woonruimte of voor een andere binnenruimte? Met een akoestisch rapport brengen wij in kaart hoe geluid zich binnen een ruimte gedraagt, wat is probleem is en hoe we het probleem kunnen oplossen. Is uw probleem hoog frequent of laag frequent? Of heeft u last van veel nagalm of vervelende geluidsreflecties? Wij komen graag bij u langs.

Offerte aanvragen
×
Het opstellen van een akoestisch rapport

AcoustiNorm

Het opstellen van een akoestisch rapport

Voor het opstellen van een akoestisch rapport voeren wij diverse kortdurende en langdurige metingen. De resultaten werken we daarna uit in een akoestisch rapport. Vervolgens brengen wij gelijk een advies uit voor de eindoplossing. Wij verdiepen ons ook in relevante wet- en regelgeving. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld bouwregelgeving, maar ook Arbowetgeving. Verder maken wij het rapport zo dat u het ook echt begrijpt. Een rapport geschreven in uw taal!

Neem contact op

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Design en functie in een akoestisch rapport

Akoestisch onderzoek kosten

AcoustiNorm

Akoestisch onderzoek kosten

De kosten van een akoestisch onderzoek lopen sterk uiteen. Dit heeft volledig te maken met de eisen die u stelt, het gewenste eindresultaat en de hoeveelheid metingen die u wilt laten uitvoeren. De kracht van AcoustiNorm is dat wij niet alleen de berekeningen maken, maar wij kunnen u ook, indien gewenst, de eindoplossing aanleveren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief