Akoestisch rapport acoustinorm

AcoustiNorm

Akoestisch rapport laten maken

Een akoestisch rapport laten maken kan om twee redenen: u wilt weten hoe geluid zich binnen een bepaalde ruimte beweegt óf hoe geluid zich naar buiten (omgeving) beweegt.

Offerte aanvragen
×
Het opstellen van een akoestisch rapport

AcoustiNorm

Het opstellen van een akoestisch rapport

Voor het opstellen van een akoestisch rapport voeren wij diverse kortdurende en langdurige metingen. De resultaten werken we daarna uit in een akoestisch rapport. Vervolgens brengen wij gelijk een advies uit voor de eindoplossing. Wij verdiepen ons ook in relevante wet- en regelgeving. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld bouwregelgeving, maar ook Arbowetgeving. Verder maken wij het rapport zo dat u het ook echt begrijpt. Een rapport geschreven in uw taal!

Neem contact op

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Design en functie in een akoestisch rapport

Akoestisch onderzoek kosten

AcoustiNorm

Akoestisch onderzoek kosten

De kosten van een akoestisch onderzoek lopen sterk uiteen. Dit heeft volledig te maken met de eisen die u stelt, het gewenste eindresultaat en de hoeveelheid metingen die u wilt laten uitvoeren. De kracht van AcoustiNorm is dat wij niet alleen de berekeningen maken, maar wij kunnen u ook, indien gewenst, de eindoplossing aanleveren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶