Akoestiek gymzaal verbeteren

AcoustiNorm

Akoestiek gymzaal verbeteren?

U herkent ongetwijfeld de piepende schoenen, ballen die afketsen op de muur of het schreeuwen van sporters en supporters. Als de akoestiek niet op orde is worden deze geluiden nog meer versterkt. Als u zich herkent in dit probleem is het tijd om actie te ondernemen.

Offerte aanvragen Akoestische producten
×

Door de constructie en een tekort aan geluidsabsorberende materialen kan geluid in een gymzaal vaak ongehinderd verplaatsen. Door het plaatsen van akoestische panelen, aan de wand en/of het plafond, kan dit probleem al voor een groot deel worden verholpen.

Welke oplossingen bieden we?

Akoestische producten

Gehoorschade door slechte akoestiek

AcoustiNorm

Gehoorschade door slechte akoestiek

Slechte akoestiek in een gymzaal is voor niemand prettig. Er kunnen bijvoorbeeld onveilige situaties ontstaan doordat instructies en waarschuwingen van docenten en scheidsrechters niet worden verstaan. Daarnaast kan langdurige blootstelling aan overmatig geluid leiden tot gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan gehoorbeschadiging en concentratieproblemen. De NOC*NSF-norm voor sportaccommodaties stelt strenge eisen aan de mate van galm in een gymzaal. Wilt u weten of u voldoet een deze eisen? Laat een akoestische meting uitvoeren.

Vraag offerte aan

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Akoestische gymzaal design en functie in een

Gymzaal Akoestisch rapport en advies

AcoustiNorm

Akoestisch rapport en advies

De basis van elk akoestisch rapport is een goede akoestische meting. Met speciale akoestische apparatuur brengen wij precies in kaart waar uw probleem/problemen zich bevinden. Deze resultaten verwerken we in een akoestisch rapport. Wij letten hierbij niet alleen op de wet- en regelgeving die voor u gelden, maar wij kijken bijvoorbeeld ook naar Arbowetgeving rondom uw personeel. In het akoestisch rapport vermelden wij ook een oplossing voor uw akoestisch probleem. Indien gewenst kunnen wij deze producten aan u leveren en zelfs ter plekke voor u monteren.

Vraag een offerte aan

gymzaal producten voor sporthal

AcoustiNorm

Producten voor in sporthallen

Goede ruimteakoestiek heeft een positieve invloed op geluidsoverlast binnen een gymzaal. Door het plaatsen van geluidsabsorberende materialen wordt de akoestiek in een ruimte verbeterd. In een gymzaal moet er goed worden gekeken naar de dimensies van het pand en de diverse eisen die er worden gesteld. Door het verspreid plaatsen van de juiste akoestische wandpanelen en/of akoestische plafondpanelen kan de ruimte akoestiek op een positieve manier worden beïnvloed. U creëert meer rust met als gevolg dat sporters zich beter kunnen concentreren en beter kunnen communiceren.

Vraag een offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief