AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Ruimtes

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

De akoestiek in uw ruimte verbeteren? Wij zijn actief voor o.a. kantoren, scholen, gymzalen, sporthallen, restaurants, bierbrouwerijen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Staat uw ruimte er niet tussen? Neem in dat geval contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Voor kantoren

Kantoor

Goede akoestiek heeft een positieve invloed op interactie tussen werknemers, creëert een prettige werksfeer en prestaties en communicatie verbeteren.

Voor scholen

School

Voor een groot deel worden klachten veroorzaakt doordat de akoestiek in de ruimte niet in orde is of dat overlast wordt ervaren van aangrenzende ruimten.

Voor gymzalen

Gymzaal

U herkent de piepende schoenen, ballen die afketsen op de muur of het schreeuwen van sporters en supporters ongetwijfeld. Wij weten wat er nodig is om dit op te lossen.

Voor sporthallen

Sporthal

De indeling en constructie van een sporthal kan een fysieke impact hebben op de gezondheid van iedereen de sporthal. Dit wilt u ook opgelost hebben toch?

Voor restaurants

Restaurant

Akoestiek speelt in de horeca een erg belangrijke rol. Het bepaald vaak het herhalingsbezoek van klanten of, indien de akoestiek niet in orde is, de negatieve mond tot mondreclame.

Voor bierbrouwerijen

Bierbrouwerij

Prachtige machines, ambacht en sfeer komen samen in één ruimte. Helaas is dit vakgebied soms inherent aan geluidsoverlast. Wij kunnen u helpen met de oplossing.

Voor zorginstellingen

Zorginstelling

Het is aangetoond dat minder lawaai in een zorginstelling zorgt dat cliënten beter slapen, de bloeddruk verlaagt en een fijnere leefomgeving creëert.

Voor ziekenhuizen

Ziekenhuis

Een ziekenhuis is een bron van geluiden. Een betere focus van het personeel zorgt voor minder fouten, minder stress en op termijn ook een duurzamere inzetbaarheid.

Laat u adviseren

Advies nodig?

Naast het leveren van producten kunt u ons ook inschakelen voor akoestische metingen, het laten maken van een akoestisch rapport en consultancy.

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC*NSF, ARBO of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat wat wij leveren hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.

Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of ga naar contact.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

The International School of The Hague
Gemeente Veenendaal
Q-Music
De Digitale B.V.
Ruitech
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
4Vision
Gemeente Rhenen
Perspectief
Sunshower

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De Ultieme Gids naar een Rustige Werkomgeving

E-book downloaden
© 2020 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm