Acoustinorm over ons

Over ons

×
Wie zijn wij

Wie zijn wij

Over AcoustiNorm

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. De akoestiek verbeteren is één ding, maar dit hoort gekoppeld te zijn aan de normen die hier voor staan. U heeft eisen ten aanzien van nagalm, privacy of spraakverstaanbaarheid. Dit afgestemd op het gebruik van het gebouw, ruimte of type werkzaamheden. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC*NSF, ARBO of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen. Meer weten?

Over AcoustiNorm

Acoustinorm onze blogs

Diverse onderwerpen

Onze blogs

Wilt u de werksfeer op kantoor verbeteren door meer rust te creëren? Wilt u weten wat de impact is van goede akoestiek op uw gezondheid? Of wilt u tips om zelf met uw akoestiek aan de gang te gaan? Neem een kijkje tussen onze blogs om zo uw kennis te verbreden.

Onze blogs

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Acoustinorm over ons design en functie in een

Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶