Akoestiek op uw kantoor verbeteren?

AcoustiNorm

Akoestiek kantoor verbeteren?

Goede akoestiek heeft een positieve invloed op interactie tussen werknemers en creëert een prettige werksfeer. Prestaties en communicatie verbeteren en ziekteverzuim en stress verminderen. Een investering die zichzelf terugverdiend.

Offerte aanvragen Akoestische producten
×

Nagalm, slechte communicatie, achteruitgaan van prestaties, concentratieproblemen, afleiding door omgevingsgeluiden, vermoeidheid en (onnodige) fouten, irritaties, groeiend ziekteverzuim, stemverheffing, verminderde spraakverstaanbaarheid, prikkelbaar gedrag of stress?

Welke oplossingen bieden we?

Akoestische producten

Het nieuwe werken kantoor

AcoustiNorm

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken (de kantoortuin) is een perfect voorbeeld waar goede akoestiek onontbeerlijk en bepalend is. Reden om een kantoortuin te realiseren is o.a. om communicatie en kennisoverdracht makkelijker plaats te laten vinden. Nadelen zijn echter de meer storende effecten zoals omgevingsgeluiden, kans op verminderde spraakverstaanbaarheid en gesprekken van collega’s verderop die als storend ervaren worden. Goede akoestische werkplekken zijn dus een voorwaarde. Denk hierbij op de eerste plaats aan een goed akoestisch plafond of hoogwaardige akoestische eilanden. Daarnaast bureauschermen en/of wandpanelen om de spraakverstaanbaarheid te optimaliseren en creëer per 10 werknemers minimaal 1 stilteruimte waar men even ongestoord kan werken.

Vraag offerte aan

AcoustiNorm

Specialist in akoestiek

Met welke technieken werken wij

Akoestisch kantoor moderne kantoortuin

AcoustiNorm

Moderne kantoortuin

Is er echter sprake van een kantoortuin, dan spelen naast nagalm met name geluidsverval (STIPA) en spraakverstaanbaarheid een heel belangrijke rol. Is de nagalm in orde maar de spraakverstaanbaarheid of het geluidsverval niet, dan is comfortabel werken of prettige communicatie bijna niet mogelijk. Dit vraagt om specifieke oplossingen. AcoustiNorm kan naast de nagalmwaardes ook de STIPA-metingen uitvoeren en adviseren welke combinatie van oplossingen zorgdragen voor een comfortabele en gezonde werkomgeving. Natuurlijk leveren en installeren we indien gewenst ook de juiste akoestisch hoogwaardige oplossingen.

Vraag offerte aan

Acoustinorm optimale akoestiek

AcoustiNorm

Optimale akoestiek

Voor mensen die meer concentratie dan communicatie hebben zijn afgesloten werkplekken vaak nog steeds een goede oplossing. De digitalisering en flexibele cellenkantoren zorgen voor een ‘harde’ werkomgeving. Dus minder goede akoestiek. Belangrijk is om hier met name muur-tot-muurreflecties te voorkomen. Akoestische panelen of schilderijen zijn hiervoor een perfecte oplossing.

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief