Akoestiek bierbrouwerij verbeteren

AcoustiNorm

Akoestiek bierbrouwerij verbeteren?

Een lekker biertje brouwen heeft een zekere charme. Prachtige machines, ambacht en sfeer komen samen in één ruimte. Helaas is dit vakgebied soms inherent aan geluidsoverlast. Er ontstaat een laag frequent probleem door o.a. de brouwketels, de leidingen van deze ketels en andere machines.

Offerte aanvragen Akoestische producten
×

Het investeren in goede akoestiek loont. Ook voor het personeel is goede akoestiek belangrijk.

Welke oplossingen bieden we?

Akoestische producten

Bierbrouwerij Laagfrequent probleem

AcoustiNorm

Laagfrequent probleem

Een laagfrequent probleem (< 125 Hz) herkent u misschien wel. Het is een zwaar en brommend geluid. Soms is dit geluid niet direct goed hoorbaar, maar wel altijd aanwezig. Het is aangetoond dat laagfrequent geluid voor diverse gezondheidsproblemen kan zorgen. Maar ook gasten en bezoekers van een bierbrouwerij kunnen voor overlast zorgen. Bij elkaar opgeteld kan dit al snel voor negatieve publiciteit zorgen.

Vraag een offerte aan

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Bierbrouwerij design en functie

Akoestiek verbeteren bierbrouwerij

AcoustiNorm

Akoestiek verbeteren

Wij kunnen de akoestiek verbeteren door plafondpanelen en/of wandpanelen te plaatsen. Hoeveel panelen er nodig zijn en waar deze panelen mogen komen wordt bepaald aan de hand van een akoestische meting en rapportage.

Vraag een offerte aan

Inversteren in goede akoestiek bierbrouwerij

AcoustiNorm

Investeren in goede akoestiek

Investeren in goede akoestiek voorkomt stress en andere gezondheidsproblemen. De duurzaamheid van uw personeel verbetert. Voor een bierbrouwerij leveren wij o.a. prachtige akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen.

Vraag een offerte aan

Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶