Acoustinorm over ons

AcoustiNorm

Over Acoustinorm

Ruimteakoestiek bepaalt hoe mensen zich gedragen in een ruimte, bepaalt het comfort maar belangrijker nog, heeft een grote invloed op de gezondheid van mensen. Het belang van de akoestiek verbeteren wordt helaas nog vaak onderschat. Maar ook de juridische gevolgen voor de werkgever of exploitant van een ruimte, indien er blijvende gezondheidsschade ontstaat bij gebruikers of werknemers als niet aan de norm is voldaan, is vaak nog onbekend.

Akoestische producten Projecten
×

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

Welke oplossingen bieden we?

Akoestische producten

AcoustiNorm flexibele schil en QuickScan

AcoustiNorm

AcoustiNorm, flexibele schil en QuickScan

Voor o.a. de architect, het bouwbedrijf, het bouwadviesbureau of de interieurarchitect is AcoustiNorm een betrouwbare partner in ruimteakoestiek. We begeleiden of beoordelen plannen vanaf schets tot oplevering, voeren berekeningen uit of stellen rapportages op en leveren de oplossingen. Voor opdrachtgevers de zekerheid dat het project voldoet aan alle eisen en normen ten aanzien van ruimteakoestiek. We voeren dit op projectbasis uit of in de vorm van een QuickScan. Maar ook onze consultancy dienstverlening is een waardevolle tool; een abonnement op zekerheid. We zijn dan actief in de flexibele schil van uw organisatie. Een eigen interne specialist. Wel de lusten maar niet de lasten dus. Denken en doen vanuit de norm betekent vaak problemen en (hoge) kosten achteraf voorkomen. Dit is in één regel de missie en visie van AcoustiNorm.

Vraag een offerte aan

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Design en functie in een over acoustinorm

Wij kijken graag met u over de schouder meer

AcoustiNorm

Wij kijken graag even over uw schouder mee

Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.. Naast een meting is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen.

Vraag een offerte aan

Ook de oplossing in huis over acoustinorm

AcoustiNorm

Ook de oplossingen in huis

Maar ook advies over en implementatie van de juiste hoogwaardige oplossingen is een specialiteit van AcoustiNorm. Hierbij wordt gelet op de juiste keurmerken en attesten van materialen, NRC-waardes en densiteit van producten maar natuurlijk ook naar het esthetisch eindresultaat. AcoustiNorm is dan ook met recht partner in ruimte akoestiek. Wij zijn actief voor gemeenten en overheden, onderwijs, sport, bouwadviesbureaus, architecten, bouwbedrijven en eindklanten.

Vraag een offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief