Akoestiek restaurant verbeteren

AcoustiNorm

Akoestiek restaurant verbeteren?

Akoestiek speelt in de horeca een zeer belangrijke rol. Het bepaalt vaak het herhalingsbezoek van klanten of, indien de akoestiek niet in orde is, de negatieve mond-tot-mondreclame. We horen nog te vaak: ‘Het is een leuke zaak maar je kunt er niet gezellig met elkaar praten of naar iemand luisteren’. De reden? De ruimteakoestiek is niet in orde. Iets waar de klant wel op let en wat hij ervaart, maar nog te vaak wordt onderschat

Offerte aanvragen Akoestische producten
×

Slechte akoestiek beïnvloedt direct de omzet doordat bezoekers minder snel terug zullen komen en veroorzaakt al snel negatieve mond-tot-mondreclame.

Welke oplossingen bieden we?

Akoestische producten

Optimaliseren van spraakverstaanbaarheid

AcoustiNorm

Optimaliseren van spraakverstaanbaarheid

Het uitgangspunt in de horeca is het optimaliseren van de spraakverstaanbaarheid. Nagalm is wel een belangrijk punt maar voor het comfort van de klant is spraakverstaanbaarheid een eerste vereiste om op te lossen. Dit wordt voornamelijk bepaald door de totale hoeveelheid absorberend materiaal in m2 per gast. Hoe hoger deze coëfficiënt ligt des te beter de spraakverstaanbaarheid en het comfort voor de gasten.

Vraag een offerte aan

Akoestiek en esthetiek

Design en functie in één

Restaurand design en functie in een

Akoestisch raport en advies restaurant

AcoustiNorm

Akoestisch rapport en advies

Een verbetering van de spraakverstaanbaarheid voorkomt een kakofonie van geluid. Mensen willen elkaar steeds weer overstemmen, omdat men over het geluid van de buren/omgeving heen wil komen. Dit veroorzaakt dus het rumoer en de storende omgevingsgeluiden.

Vraag een offerte aan

Restaurant diverse oplossingen

AcoustiNorm

Diverse oplossingen

AcoustiNorm levert voor de horeca geluidsabsorberende plafonds, plafondpanelen en wandpanelen. Aangepast aan het interieur van de zaak. Voorzien van mooie full colour prints, designs of unistoffen. Gemakkelijk uitwisselbaar zodat in een handomdraai de sfeer aangepast kan worden. Van zomer naar kerstsfeer of van thematische prints tot vele unikleuren.

Vraag een offerte aan

Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶