Akoestiek verbeteren horeca

Akoestiek verbeteren horeca

Specialist op het gebied van akoestische totaaloplossingen en geluidsbeheersing in de horeca

Vrijblijvend advies?

Vraag het onze adviseurs: 088 – 883 3321

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
symbol

Akoestiek verbeteren horeca

AcoustiNorm is met recht dé specialist op het gebied van geluidsbeheersing in de horeca. Met klanten door het hele land weten wij als geen ander welke oplossing passend is bij uw akoestisch probleem.

Ruimte akoestiek horeca

Akoestiek verbeteren horeca

Horecagelegenheden zoals restaurants, cafés, kroegen, discotheken en clubs hebben rekening te houden met ruimteakoestiek. Herkenbaar zijn bijvoorbeeld de pratende gasten en (achtergrond)muziek die voor veel ruis zorgen. Wanneer het geluid niet op de juiste manier wordt gefilterd, kunnen gasten elkaar niet goed verstaan. Dit resulteert uiteindelijk in een vermindering in de klanttevredenheid. Door het uitvoeren van akoestische metingen kunnen wij precies ontdekken waar het probleem zich in uw gelegenheid bevindt.

Akoestisch rapport / advies horeca

Akoestisch rapport / advies

Goede akoestiek heeft een positieve invloed op de sfeer en daarmee ook de klantbeleving. Wij verwerken de resultaten van onze metingen in een akoestisch rapport. In dat rapport staat naast een analyse van het probleem ook de oplossing die wij, indien gewenst, kunnen aandragen. Daarnaast verdiepen wij ons in de geldende regels en (Arbo)wetgeving rondom uw horecagelegenheid en verwerken deze in het advies. Op deze manier krijgt u een rapport met oplossing die naadloos aansluit op uw probleem. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor de uitvoering hiervan.

Akoestische producten horeca

Akoestische producten

Wij merken dat eigenaren van horecagelegenheden vaak niet beseffen dat het toevoegen van akoestische plafondpanelen en/of akoestische wandpanelen de esthetiek van een ruimte zelfs verbetert. Hoe mooi is het als de sfeer in uw gelegenheid nog verder verbeterd wordt, terwijl de geluidsoverlast wordt gereduceerd? U krijgt een hogere klanttevredenheid en daarmee direct én indirect ook meer omzet. Benieuwd naar de producten die wij leveren? Voor elke wens en elk budget hebben wij een oplossing. Klik op de link hieronder voor een overzicht van onze producten.

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm