Akoestiek verbeteren kantoor

Akoestiek verbeteren kantoor

Van meting en advies tot productie en montage

Vrijblijvend advies?

Vraag het onze adviseurs: 088 – 883 3321

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
symbol

Akoestiek verbeteren kantoor

AcoustiNorm is dé specialist op het gebied van akoestische totaaloplossingen en geluidsbeheersing voor op kantoor.

Akoestiek verbeteren kantoor

Akoestiek verbeteren kantoor

Een trend die wij steeds meer voorbij zien komen zijn open kantoorruimtes, ook wel kantoortuinen genoemd. Deze kantoortuinen bestaan vaak uit grote open ruimtes, veel glas, harde muren en harde materialen. Dit ziet er gaaf uit, maar beïnvloedt het geluid op kantoor op een negatieve manier. Geluid kan zich vrij door de open ruimtes bewegen en kaatst af op de harde materialen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld bureaus, maar ook deuren, het plafond en de muur. Uiteindelijk leidt dit tot herkenbare problemen, zoals nagalm, concentratieproblemen, vermoeidheid, stemverheffing en slechte verstaanbaarheid.

Akoestische rapport laten maken voor het kantoor

Akoestisch rapport / advies

Goede akoestiek heeft een positieve invloed op interactie tussen werknemers, creëert een prettige werksfeer en verbetert de prestaties en communicatie. Daarnaast is het ook aangetoond dat goede akoestiek resulteert in een vermindering in ziekteverzuim en zelfs een vermindering in stress. Het investeren in de juiste akoestische oplossingen heeft dus niet alleen een positieve invloed op de werkvloer, maar indirect én direct ook een positieve invloed op de omzet van uw bedrijf. Door diverse akoestische metingen bij u op locatie uit te laten voeren kunnen wij u voorzien van een passende totaaloplossing.

Akoestische oplossingen kantoor

Akoestische producten

Wanneer we praten over geluidsabsorberende materialen kunt u denken aan plafondpanelen en/of wandpanelen. Deze panelen absorberen geluidstrillingen waardoor het geluidsvolume in uw kantoorruimte en de nagalm vermindert. Dit resulteert in een rustigere werkomgeving. Deze panelen kunnen in allerlei vormen, diktes en kleuren worden geleverd. Op deze manier kunnen wij een prachtige oplossing maken voor uw akoestisch probleem. Als bonus kunnen deze panelen ook nog eens de uitstraling van uw kantoor verbeteren doordat ze leverbaar zijn met een opdruk naar keuze.

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm