Akoestische oplossingen kantoor

Akoestische oplossingen kantoor

Wij zijn dé specialist op het gebied van akoestische oplossingen voor kantoor

Vrijblijvend advies?

Vraag het onze adviseurs: 088 – 883 3321

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
symbol

Akoestische oplossingen kantoor

Van meting en advies tot productie en montage. AcoustiNorm is uw partner op het gebied van akoestische oplossingen voor kantoor. Wij leveren de juiste oplossingen bestaande uit gecertificeerde producten welke voldoen aan de hoogste normeringen.

Akoestische oplossingen kantoor

Geluidsoverlast

Geluidsoverlast op de werkvloer is een van de belangrijkste redenen dat medewerkers zich niet kunnen concentreren tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is het bewezen dat geluidsoverlast ook van invloed is op vermoeidheid. Geluidsoverlast leidt dus direct en indirect tot omzetverlies. Korte en langdurige akoestische metingen kunnen in kaart brengen waar het euvel zich bevindt. Op deze manier komt het probleem goed in beeld en daarmee de oplossing weer een stap dichterbij.

Akoestisch rapport laten maken voor een kantoor

Akoestisch rapport

Tijdens het maken van een goed en gedegen akoestisch rapport kijken wij verder dan alleen de resultaten die voortkomen uit de diverse akoestische metingen. Wij verdiepen ons ook in de geldende wet- en regelgeving die van toepassing zijn op uw werkruimte. De resultaten zullen u positief verrassen. Indien gewenst leveren wij ook de eindoplossing aan. Wij produceren en monteren onze eigen akoestische panelen. Een prachtig product wat naadloos aansluit op uw wensen. Ideaal toch?

Akoestische producten voor kantoor

Akoestische producten

Door wandpanelen en plafondpanelen te plaatsen kunt u het geluidsoverlast aanzienlijk terugdringen. De opbouw en onderlinge afstand van deze panelen zijn hierin bepalend. Het is daarom belangrijk dat u deze panelen laat plaatsen door een professioneel, akoestisch bureau. Wij hebben diverse akoestische oplossingen voor uw kantoor. Onze akoestische panelen zijn leverbaar als budgetpanelen (leverbaar in 25 kleuren), professionele panelen (leverbaar in 40 kleuren) en Acoustic Art panelen (met eindeloze mogelijkheden).

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm