AcoustiNorm ruimte akoestiek verbeteren

Akoestiek en esthetiek

×
Ga terug naar het overzicht
Akoestiek en esthetiek

Akoestiek en esthetiek

Het kan soms even duren voordat u er achter komt dat de akoestiek in een ruimte niet in orde is. Of het nu gaat om uw eigen huis, een kantoor of een andere ruimte, het is van belang dat het geluid gewoon goed geregeld is. Ontdekt u toch dat de akoestiek nog niet is zoals het zou moeten zijn? Geen probleem! Er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden om achteraf de akoestiek op orde te krijgen. Dit is belangrijk

Verschillende oplossingen

Er zijn verschillende soorten akoestische oplossingen. Er zijn er zó veel dat er voor elke ruimte wel een esthetische oplossing te vinden is. Een afbeelding, print of gewoon een effen kleur, met wandpanelen is veel mogelijk. Het komt er dus op aan wat uw persoonlijke smaak is. Plafondeilanden zijn er ook in vele varianten, zodat er een mooie oplossing aan uw plafond komt te hangen. Bij elke ruimte kan het juiste paneel gevonden worden. Sterker nog, een akoestisch paneel kan zelfs een erg fraaie toevoeging zijn aan uw interieur. U verhoogt dus het wooncomfort door geluid te laten absorberen, en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw interieur er op vooruit gaat. Zo gaan esthetiek en akoestiek hand in hand.

Tot slot

Bent u benieuwd naar onze akoestische oplossingen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op Ga terug naar het overzicht

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief