AcoustiNorm | Akoestische oplossingen

Akoestiek en esthetiek

×
Ga terug naar het overzicht

Akoestiek en esthetiek

Het kan soms even duren voordat u er achter komt dat de akoestiek in een ruimte niet in orde is. Of het nu gaat om uw eigen huis, een kantoor of een andere ruimte, het is van belang dat het geluid gewoon goed geregeld is. Ontdekt u toch dat de akoestiek nog niet is zoals het zou moeten zijn? Geen probleem! Er zijn namelijk meer dan genoeg mogelijkheden om achteraf de akoestiek op orde te krijgen. Dit is belangrijk

Er zijn verschillende soorten akoestische oplossingen. Er zijn er zó veel dat er voor elke ruimte wel een esthetische oplossing te vinden is. Een afbeelding, print of gewoon een effen kleur, met wandpanelen is veel mogelijk. Het komt er dus op aan wat uw persoonlijke smaak is. Plafondeilanden zijn er ook in vele varianten, zodat er een mooie oplossing aan uw plafond komt te hangen. Bij elke ruimte kan het juiste paneel gevonden worden. Sterker nog, een akoestisch paneel kan zelfs een erg fraaie toevoeging zijn aan uw interieur. U verhoogt dus het wooncomfort door geluid te laten absorberen, en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw interieur er op vooruit gaat. Zo gaan esthetiek en akoestiek hand in hand.

Ga terug naar het overzicht
Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶