AcoustiNorm | Akoestische oplossingen

Akoestische designpanelen op maat

×
Ga terug naar het overzicht

Akoestische designpanelen op maat

Heeft u een bijzonder idee in gedachte en voldoen de standaard maatvoeringen niet? Wij kunnen samen met (interieur)architecten voor u aan de slag. Wij maken akoestische designpanelen compleet op maat.

Voor bijvoorbeeld exclusieve huizen, theaters, openbare gebouwen, bioscopen en overheden kan dit heel interessant zijn. Al onze panelen hebben een hoge NRC Waarde en worden opgebouwd uit een aluminium framewerk, gevuld met hoogwaardige geluidsabsorberende materialen. Zegt u het maar, hoe wilt u het hebben? Rond, driehoekig, met of zonder opdruk, groot of klein?

Ik wil meer weten

Hoe gaan we te werk?

Met ons team van specialisten en partners gaan wij voor u aan de slag om uw droomontwerp te realiseren. Voordat we aan de slag gaan met het uittekenen komen we eerst bij u langs om te meten. Wij moeten namelijk weten hoe groot het geluidsprobleem is en waar het ontwerp aan moet voldoen. Hebben we alles helder? Dan ontvangt u van ons een akoestisch rapport. In dit rapport kunt u feilloos teruglezen, in jip-en-janneketaal, waar de oplossing aan moet voldoen en welk resultaat we voor u gaan behalen.

Als we alles helder hebben gaan we aan de slag. U zult begrijpen dat de levertijd wel langer is dan met onze BasicFabric en Acoustic Art panelen. Het is belangrijk om scherp te hebben dat wij de levertijd pas kunnen inschatten zodra we alle metingen hebben verricht. Dan pas weten wij wat er nodig is en hoe we uw oplossing kunnen vormgeven.

De toepassingen

Deze maatwerkpanelen zijn écht maatwerk. De toepassingen zijn ook eindeloos. U kunt deze panelen inzetten als plafondpanelen en wandpanelen. Maar ook als bureaudividers en roomdividers komen deze panelen tot hun recht.

Eigenschappen:

  • Onbrandbare vulling
  • Doek brandvertragend
  • Akoestische waarde tot 1.00 NRC
  • Stootvast
  • Uniek en volledig op maat

Ik wil meer weten

Ga terug naar het overzicht
Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶