AcoustiNorm | Akoestische oplossingen

Akoestische oplossingen

×
Ga terug naar het overzicht

Akoestische oplossingen

Geluid is een belangrijk en sterk onderschat aspect wat bijdraagt aan een gezond binnenmilieu. Wij kunnen u adviseren, maar kunnen ook ingezet worden om uw project te begeleiden en uit te voeren. Daarnaast leveren wij diverse producten, zoals akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen. Wij zijn actief voor gemeenten en overheden, onderwijs, sport, bouwadviesbureaus, architecten, bouwbedrijven en eindklanten.

Akoestische plafondpanelen

Plafondpanelen zijn een prachtige oplossing om op een efficiënte manier geluidsoverlast op de werkvloer terug te dringen. Deze plafondpanelen worden vaak verlaagd opgehangen zodat ze op vrijwel ieder plafond aan te brengen zijn. Naast de praktische toepassing hebben plafondpanelen ook invloed op de uitstraling van het kantoor. Eigenlijk is niets te gek. Deze panelen zijn in diverse maten, diktes en kleuren te leveren.

Akoestische plafondpanelen

Akoestische wandpanelen

Wandpanelen worden vaak als aanvulling of als alternatief gebruikt om geluidsoverlast te reduceren. Deze panelen zijn speciaal aangepast op uw eisen/omgeving, zodat ze zo efficiënt mogelijk presteren. Het is zelfs mogelijk om aangeleverde foto’s af te drukken, zodat ze een ware eyecatcher worden in uw werk-/leefomgeving.

Akoestische wandpanelen

Overige oplossingen

Naast het plaatsen van geluidsabsorberende panelen kunt u ook aan alternatieve oplossingen denken. Door te compartimenteren kan een ruimte worden opgedeeld in meerdere, functionele ruimtes.

Stille ruimte
Door het creëren van een stilteruimte geeft u medewerkers een mogelijkheid om zich even terug te trekken als zij zich moeten buigen over complexe vraagstukken en taken. De medewerkerstevredenheid zal hierdoor omhoog gaan. Men kan zich concentreren en dat voorkomt onnodige afleiding en frustratie.

Vergaderruimte
Een vergaderruimte is een schitterende plek om met het team te overleggen, maar om bijvoorbeeld ook Skype-videogesprekken te voeren.

Ga terug naar het overzicht
Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶