AcoustiNorm | Akoestische oplossingen

Gezonde werkplek

×
Ga terug naar het overzicht

Gezonde werkplek

U heeft de vakbeurs Facilitair bezocht en bent op zoek gegaan naar het geheim van een gezonde werkplek.

Akoestiek is een van de pijlers van een comfortabele en gezonde werkplek.  AcoustiNorm is hierin in alle opzichten uw partner. Van geluidsmetingen, advies en rapportages tot en met levering en montage van de juiste oplossingen op locatie.

Maar u heeft ons op de beurs ontmoet op de Reinasan stand. De reden? Samen met Reinasan realiseren we de nieuwe standaard in ruimte akoestiek. Onze akoestische oplossingen worden indien u dit wenst voorzien van een unieke Nano Raster Protectie.

Dit resulteert niet alleen in een makkelijk schoon te houden paneel met een langere levensduur en perfecte uitstraling (Easy to Clean) maar belangrijk zorgt ervoor dat onze panelen anti viraal en anti bacterieel zijn.. en blijven! Meetbaar resultaat voor minimaal 3 tot 5 jaar! Gegarandeerd!

Ga terug naar het overzicht
Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶