AcoustiNorm ruimte akoestiek verbeteren

PVE (Pakket van Eisen)

×
Ga terug naar het overzicht

PVE (Pakket van Eisen)

Als gebruiker of opdrachtgever stelt u eisen aan een gebouw of ruimte. Dit bepaalt u op voorhand (voor aanbesteding van een project) in het PVE (Pakket van Eisen). Het PVE is voor de aannemer of het projectbureau de leidraad tot realisatie van de ruimtes en uw referentiepunt of een gebouw of ruimte wel voldoet aan de (door u) gestelde eisen en normen. Een PVE wordt opgesteld op basis van het gebruik van de ruimte in combinatie met de normen en eisen welke hieraan gesteld worden. AcoustiNorm kan in samenspraak met u het PVE ten aanzien van ruimteakoestiek samenstellen of een PVE beoordelen of dit voldoet aan de normen.

Om misverstanden te voorkomen of verkeerde producten geoffreerd te krijgen, kunnen in het PVE ook specifieke eisen aan toe te passen producten omschreven worden. Bijvoorbeeld niet alleen het omschrijven van een akoestisch scherm maar ook waar een akoestisch scherm aan moet voldoen, geteste waarde, Soundblocker, e.d.

Neem contact op

Het bestek

In het bestek is omschreven welke materialen waar in het bouwproces toegepast worden. Beoordeling van het bestek ten aanzien van toe te passen materialen kan op voorhand problemen achteraf voorkomen. Kloppen bijvoorbeeld de NRC- of α-waardes van de materialen wel om de gestelde eisen in het PVE te behalen? En wat kunnen de gevolgen zijn indien de in het bestek omschreven producten niet voldoen maar toch toegepast worden?

Waardevolle informatie vooraf welke achteraf veel kosten en problemen kan voorkomen.

Vrijblijvend advies

Bel 088 – 88 33 321 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief