AcoustiNorm ruimte akoestiek verbeteren

Scheidingswand bureau

×
Ga terug naar het overzicht

Privacy en rust

Rust en concentratie zijn op een werkplek natuurlijk de voornaamste voorwaarden om goed te functioneren. Zeker op plekken waar veel getelefoneerd wordt en in kantoortuinen. Spraak is namelijk afleidingsfactor nummer 1. Door plaatsing van akoestische afscheidingsschermen tussen bureaus wordt deze afleidingsfactor tot een minimum beperkt. Hierdoor verhoogt u het concentratievermogen van uw collega’s en onderaan de streep daarmee ook de effectiviteit van het bedrijf. Investeren in ruimteakoestiek loont.

Scheidingswand bureau

De schermen kunnen op, aan of tussen de bureaus gemonteerd worden. Het systeem wordt van een dubbelzijdig 60 mm aluminium frame gemaakt en voorzien van hoogwaardig geluidsabsorberend materiaal met een densiteit van 80kg/m3. De stof waarmee het geheel wordt afgewerkt kan bedrukt worden in elk wenselijk design of thema. Daarnaast zijn er diverse unikleuren beschikbaar. De scheidingswand voor het bureau is uitstekend toepasbaar in ruimtes met de meest uitlopende geluidsproblemen zoals kantoren, kantoortuinen en callcenters.

Bureaudivider

Een scheidingswand kan worden ingezet als bureaudivider of roomdivider en voor variabele akoestische inrichtingen. Enkele eigenschappen zijn: onbrandbare vulling en afwerking, zeer hoge akoestische waarde (rapportage of certificaten beschikbaar), slijt en stootvast, akoestische waarde tot NRC 1.0 en compleet op maat te verkrijgen. Een bureaudivider is hierdoor de perfecte oplossing om het omgevingsgeluid terug te dringen. Wilt u weten welk type divider in uw ruimte past? Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ga terug naar het overzicht

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Ronald McDonald Kindervallei
Shell logo
Gemeente Rhenen
Logo topsportcentrum Rotterdam
Qmusic
The International School of The Hague
Gemeente Zuidplas
Nike
Gemeente Veenendaal
De Digitale BV
Horizon Telecom
Perspectief