AcoustiNorm | Akoestische oplossingen

Voorkomen is beter dan genezen

×
Ga terug naar het overzicht

Voorkomen is beter dan genezen

Gezondheid en comfort zijn belangrijke aspecten van het hanteren van de voorgeschreven norm in een ruimte. Maar het vanaf het eerste moment denken richting de normen bespaart vaak achteraf hoge kosten. Indien blijkt dat een ruimte niet voldoet en werknemers/gebruikers niet goed kunnen functioneren of (langdurig) ziek worden, zijn de kosten om achteraf problemen op te lossen vaak duurder en (esthetisch) moeilijker in te passen. Ook zaken zoals een verhoogd ziekteverzuim en kosten die hiermee gepaard gaan worden nog vaak over het hoofd gezien.

Advies? Neem contact op

AcoustiNorm kan ook voor u vanaf het eerste moment uw partner zijn bij de realisatie van een geslaagd project. We begeleiden onze klanten vanaf idee en tekening tot en met het leveren en monteren van de juiste oplossingen welke voldoen aan de juiste certificering en akoestische waardes. Denk hierbij aan o.a. het samenstellen of beoordelen van een PVE of bestek (m.b.t. ruimteakoestiek), geluidsonderzoeken en metingen, begeleiden BREEAM NL-certificering ten aanzien van punten ruimteakoestiek, advies, rapportages en het adviseren, leveren en monteren van de passende oplossingen. Altijd gekoppeld aan hoogwaardig akoestische materialen welke voldoen aan de juiste attesten en NRC/A-waardes.

Voorkomen is beter dan genezen!

Advies? Neem contact op

Ga terug naar het overzicht
Productie en plaatsing van akoestische panelen

AcoustiNorm

Meting en advies, productie en plaatsing

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Het meekijken over of helpen samenstellen of toetsen van een PVE of bestek voorkomt daarom vaak veel problemen en kosten achteraf. Basis hiervan kunnen metingen of berekeningen zijn. Nagalm- STIPA, dagdosismetingen of geluidsoverdrachtsmetingen laten exact zien hoe de ruimte zich gedraagt, welke gevolgen dit voor de mensen heeft en of deze voldoet aan de gestelde normen en/of eisen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Download ons Gratis E-book vandaag nog: De ultieme gids naar een rustige werkomgeving

E-book downloaden ⟶