AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Voorkomen is beter dan genezen

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol
Bekijk alle blogs

Voorkomen is beter dan genezen

Gezondheid en comfort zijn belangrijke aspecten van het hanteren van de voorgeschreven norm in een ruimte. Maar het vanaf het eerste moment denken richting de normen bespaart vaak achteraf hoge kosten. Indien blijkt dat een ruimte niet voldoet en werknemers/gebruikers niet goed kunnen functioneren of (langdurig) ziek worden, zijn de kosten om achteraf problemen op te lossen vaak duurder en (esthetisch) moeilijker in te passen. Ook zaken zoals een verhoogd ziekteverzuim en kosten die hiermee gepaard gaan worden nog vaak over het hoofd gezien.

Advies? Neem contact op

AcoustiNorm kan ook voor u vanaf het eerste moment uw partner zijn bij de realisatie van een geslaagd project. We begeleiden onze klanten vanaf idee en tekening tot en met het leveren en monteren van de juiste oplossingen welke voldoen aan de juiste certificering en akoestische waardes. Denk hierbij aan o.a. het samenstellen of beoordelen van een PVE of bestek (m.b.t. ruimteakoestiek), geluidsonderzoeken en metingen, begeleiden BREEAM NL-certificering ten aanzien van punten ruimteakoestiek, advies, rapportages en het adviseren, leveren en monteren van de passende oplossingen. Altijd gekoppeld aan hoogwaardig akoestische materialen welke voldoen aan de juiste attesten en NRC/A-waardes.

Voorkomen is beter dan genezen!

Advies? Neem contact op

Bekijk alle blogs

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief
Sunshower

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2021 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm