Restaurant

Restaurant

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Akoestiek in uw restaurant

Akoestiek speelt in de horeca een zeer belangrijke rol. Het bepaalt vaak het herhalingsbezoek van klanten of, indien de akoestiek niet in orde is, de negatieve mond-tot-mondreclame. We horen nog te vaak: ‘Het is een leuke zaak maar je kunt er niet gezellig met elkaar praten of naar iemand luisteren’. De reden? De ruimteakoestiek is niet in orde. Iets waar de klant wel op let en wat hij ervaart, maar nog te vaak wordt onderschat. Slechte akoestiek beïnvloedt dus direct de omzet, het herhalingsbezoek en veroorzaakt negatieve mond-tot-mondreclame.

Advies? Neem contact op

Akoestiek beïnvloedt uw gasten

Het uitgangspunt in de horeca is het optimaliseren van de spraakverstaanbaarheid. Nagalm is wel een belangrijk punt maar voor het comfort van de klant is spraakverstaanbaarheid een eerste vereiste om op te lossen. Dit wordt voornamelijk bepaald door de totale hoeveelheid absorberend materiaal in m2 per gast. Hoe hoger deze coëfficiënt ligt des te beter de spraakverstaanbaarheid en het comfort voor de gasten.

Het voorkomt dus een kakofonie van geluid. Mensen willen elkaar steeds weer overstemmen, omdat men over het geluid van de buren/omgeving heen wil komen. Dit veroorzaakt dus het rumoer en de storende omgevingsgeluiden.

AcoustiNorm levert voor de horeca geluidsabsorberende plafonds, plafondpanelen en wandpanelen. Aangepast aan het interieur van de zaak. Voorzien van mooie full colour prints, designs of unistoffen. Gemakkelijk uitwisselbaar zodat in een handomdraai de sfeer aangepast kan worden. Van zomer naar kerstsfeer of van thematische prints tot vele unikleuren.

Advies? Neem contact op

AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm