AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Radiogolven

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Wat zijn radiogolven?

Radiogolven zijn elektromagnetische stralingen met golflengtes die uiteen kunnen lopen van duizend kilometer tot 1 millimeter. Er is hierbij dus sprake van een frequentiegebied van honderden Hz tot wel enkele honderden GHz. Radiogolven worden ook wel radiofrequente stralingen (RF) genoemd. Radiogolven worden in de communicatie techniek toegepast om informatie over te brengen van een (radio) zender naar een ontvanger. Hierbij dient de radiogolf als drager voor de uit te zenden informatie. Radiogolven worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Naast het gebruik om televisie- en radiosignalen over te brengen, worden radiogolven ook gebruikt in de mobiele telefonie, de communicatie met schepen en vliegtuigen en bij de communicatie tussen zendamateurs.AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm