AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Geluidstransmissie

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Wat is geluidstransmissie?

Geluidstransmissie is een term die betrekking heeft op de reactie die zal plaatsvinden als een geluidsgolf invalt op een materiaal. In geval van geluidstransmissie zullen de geluidstrillingen zich voortplanten in het materiaal en de lucht aan de achterzijde in trilling brengen. Hierdoor is het specifieke geluid ook aan de andere zijde van het materiaal hoorbaar. Geluidstransmissie is kent drie mogelijkheden als een geluidsgolf invalt op een materiaal. Het geluid kan immers ook weerkaatst worden of door het materiaal worden geabsorbeerd. In deze gevallen zal het specifieke geluid niet hoorbaar zijn aan de andere kant van het materiaal.AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm