AcoustiNorm, uw partner in ruimte akoestiek

Geluidsniveaumeter

Vraag het aan onze adviseurs

Ontvang persoonlijk advies
symbol

Wat is een geluidsniveaumeter?

Een geluidsniveaumeter is een meetinstrument welke wordt gebruikt om een geluidsniveau en de voortplanting ervan vast te stellen. Het meetinstrument maakt gebruik van een microfoon om het geluid (meer specifiek: de geluidsdruk) te registreren. Op basis hiervan wordt de geluidsdruk omgezet in een waarde die uitgedrukt wordt in decibel. Deze waarde geeft aan wat het geluidsniveau is dat door het menselijk gehoororgaan is waargenomen. Een geluidsniveaumeter wordt gebruikt om vast te stellen of geluidsnormen worden nagekomen. Dit is vooral bij sectoren als de bouw, openbare werken, de vervoerssector en de industrie in het algemeen van belang. Daarnaast worden geluidsniveaumeters ook gebruikt in andere sectoren.AcoustiNorm denkt en werkt niet vanuit producten maar vanuit de eisen die u aan de (werk)omgeving stelt. In o.a. het Bouwbesluit, Beleid Frisse Scholen, NOC-NSF, Arbo of ISO zijn de normen omschreven waaraan een ruimte dient te voldoen.

C

Cases

Onze cases

Wij hebben aan diverse, prachtige projecten door het hele land mogen werken. Van meting en advies tot aan productie en montage. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, de producten en het resultaat dat wij leveren, hebben wij een aantal cases voor u op een rijtje gezet.
Bekijk onze cases

Case WP Haton
Case Q-Music
A

AcoustiNorm

Van meting en advies tot productie en montage

Onze kracht is de combinatie van advies, rapporten en het kunnen leveren en plaatsen van de oplossing. Naast de diverse metingen is ook een QuickScan een goed middel om snel pijnpunten in het ontwerp boven water te halen en eventuele problemen op voorhand te voorkomen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 33 321 of via de contactpagina.

Ga naar contact

Waarom AcoustiNorm
Levering en montage

Greep uit onze klanten

Shell logo
Logo Topsportcentrum Rotterdam
Q-Music
Gemeente Veenendaal
The International School of The Hague
Nike
De Digitale B.V.
Gemeente Zuidplas
WP Haton B.V.
Horizon Telecom
Gemeente Rhenen
Perspectief

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK VANDAAG NOG: DE ULTIEME GIDS NAAR EEN RUSTIGE WERKOMGEVING

E-book downloaden
© 2022 - Alle rechten voorbehouden - AcoustiNorm